снимка: PictFactory, УикипедияЛюбимец в тениса няма да може да играе идвестно

...
снимка: PictFactory, УикипедияЛюбимец в тениса няма да може да играе идвестно
Коментари Харесай

Надал претърпя операция

снимка: PictFactory, Уикипедия

Любимец в тениса няма да може да играе идвестно време. Бившият номер 1 в света Рафаел Надал е претърпял лека хирургична интервенция на лявото ходило, разкри самият той в Инстаграм. През август носителят на 20 трофеи от Големия шлем разкри, че няма да играе повече до края на сезона поради казуса със стъпалото, който му пречи да се изявява на най-високо равнище от известно време.

" Мога да ви кажа, че бях в Барселона с моя екип, с цел да мина процедура на стъпалото и ще нуждая се от няколко дни отмора и няколко седмици без тренировки. Вече съм у дома и стартирам процеса на възобновяване ", показа Надал, дружно със фотография, на която е с бинтован крайник и патерица, предава БГНЕС.

Проблемът в стъпалото на Надал датира през цялото време на кариерата му, като през 2005 година лекарите чакаха, че травмата ще постави завършек на кариерата му, само че в последна сметка испанецът преодоля казуса, с цел да реализира изключителни неща в спорта. Наскоро Рафа показа, че е оптимист, че още веднъж ще успее да се оправи с контузията, с цел да изкара още няколко години на най-високо равнище в Тура.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР